OM OSS

OM FÖRETAGET

Är du på jakt efter en bra hantverkare? Vi är ett företag med stor erfarenhet och kompetens inom bygg- och renoveringsarbeten och utför jobb i hela Stockholms län. När du kontaktar oss ser vi till att skräddarsy en lösning utifrån just dina behov, vilket innebär att vi kommer hem till dig och ser vilka förhållanden som råder i just ditt hem eller lokal.

Vi är specialister på kök och badrum och kan hjälpa er att både bygga nytt och renovera. Våra hantverkare har alla erforderliga kunskaper och behörigheter, vilket gör att vi kan erbjuda totalentreprenad från ritbord till färdigt resultat. För oss kommer kundnöjdhet i första rummet och därför påbörjar vi aldrig ett arbete utan att du känner dig helt trygg med att vi känner till dina önskemål. Vi ansvarar för kommunikationen mellan dig, arbetsledare och hantverkare för att se till att inga missförstånd uppstår.

Utöver köks- och badrumsrenoveringar kan vi erbjuda golvläggning av både klinker- och trägolv. Inom snickeri hjälper vi till med rivning och bygg av väggar inklusive elinstallationer och isolering. Vi erbjuder även alla sorters måleri- och tapetseringsarbeten inklusive förarbete som spackling och grundmålning. Kontakta oss med dina önskemål så hjälper vi dig att tillmötesgå dem.

Du når oss via mail eller telefon och kan alltid boka in ett personligt möte. Här kan du även fylla i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

Badrumsrenovering med högsta kvalitet. Begär offert idag!